Said Saraçoğlu ile birlikte 18 Ocak 2008 de Youtube’a yolladığımız mailin orjinalidir.Açık kapatıldığı için yayınlıyoruz.
İki Türk gencinin mesajı üzerine Youtube sitesini değişmiştir.
—– Original Message —–
From: Bugra AYAN*
Sent: Friday, January 18, 2008 1:16 PM
Subject: Security Issue
Hi.We are two teenager from Turkey(Bugra AYAN & Said Saraçoğlu) We found two security issue.
1-Login Problem
[İlk güvenlik açığını gösteremiyoruz.Çünkü Hala Aktif Durumda ]
2-Hack with next url
This is a honest link
http://www.youtube.com/watch?v
But someone can change with this devil link =)
http://www.youtube.com/verify
Link.com = Faket Login Page which was made tiny url with (2url.us etc.)
For example anybody receive mail like this.
——————————
You know someone abuse our country and our flag in youtube :@ :@
Go this link and click Flag This Video for our country
http://www.youtube.com/verify
Thank you..
——————————
When users go youtube write username and password Your Fake Login Page then Fake Login Page direct video like abuse video.
User can’t understand what happened but he or she was hacked.
We hope you reply this mail.
Thank You Youtube..
Hakkımda yapılan haberlerde ne yazıkki hack ve hacker kavramları geçiyor.Büyük ihtimalle haber daha ilgi çekici olsun diye yapılıyor fakat benim bu iki kavramla da alakam yoktur.
Haberimi yapan Anadolu Ajansı,görüşmeyi,ağzımdan çıkan her kelimeyi kayda almıştır.Orada açıkça görülmektedir ki hiç bir siteye değil Hacked .. gibi izler bırakmak,ping bile atmamışımdır art niyetle.Şubat Chip dergisinde kapakta yazılan Facebook’u Hackleyin yazısı da tamamen benim isteğim ve bilgim dışında hazırlanmıştır.Ben daha güvenilir bir internet ortamı olması için sürekli site yöneticileri ile irtibat kuruyorum.Söylediklerimin çarpıtılması durumunda Anadolu Ajansı dava açma hakkını elinde bulundurmaktadır.
İstatistikler gerçeği yansıtıyor mu ?
29 Mart 2008 tarihli yayının 9. Sayfasında çalışmalarıma yer veren Star Gazetesine teşekkürler.
Son zamanlarda ülkemizde gitgide artan tek ip’den 1 den fazla bilgisayarın internete bağlanması sonucu oluşan Rapidshare ve Megaupload sitelerinden dosya indirme probleminin önüne geçmek için bir program hazırladım.
Bu programda Rapidshare veya Megaupload Linkini girdikten 5 saniye sonra size başka özel bir indirme adresi oluşturulacaktır.Bu adrese tıklayarak
- Süre beklemeden
-Güvenlik kodu girmeden
-Aynı anda birden fazla dosyayı
-İndirme yöneticileri Rapidshare veya Megaupload sitelerine yüklenmiş dosyayı ile direk indirebilirsiniz.
Özel Teşekkür ; Berker Çolak
Haber61.net için özel yayınlanan haberime ulaşmak için tıklayın. [Bu haberi görüntüle]

Categories
Tag Cloud
Blog RSS
Comments RSS

Void « Default
Life
Earth
Wind
Water
Fire
Light 